vesti24.mk

Tag : Ден на дрвото

МАКЕДОНИЈА

Владата го укина Денот на дрвото

admin
Владата на вчерашната седница донесе одлука за укинување на ацијата „Ден на дрвото – засади ја својата иднина“ поради незадоволителни резултати. „На седницата владата ја...