vesti24.mk

Tag : Ден на дрво

МАКЕДОНИЈА

Владата ја укинува акцијата „Ден на дрвото“

admin
Десетгодишната Акција „Ден на дрвото“ заминува во историјата, дознава Алфа. Досегашните акции беа силно поддржани од претходната Влада со сите надлежни министерства, од Заедницата на...