vesti24.mk

Tag : Ден на независноста на РМ

ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

Македонија слави 27 години самостојност, oтпочнаа активностите за прослава на Денот на независноста

Ferad Aruc
Со положување свежо цвеќе на вечните почивалишта на претседателите Киро Глигоров и Борис Трајковски, на градските гробишта Бутел, и на споменикот на Ослободителите на Скопје,...