vesti24.mk

Tag : Ден на победата

ВЕСТИ СВЕТ

Ова е Дмитриј, ветеранот за кој зборува Русија и светот после случајот во парадта на денот на победата

admin
Видео-снимката на која рускиот претседател Владимир Путин штити ветеран на парадата на Денот на победата од претседателското обезбедување, станала хит на руските социјални мрежи. Се...