vesti24.mk

Tag : Ден Хартог

ЗАБАВА

Британски научници развиле модел што полесно ќе предвиди земјотреси

admin
Научниците од Единбург создадоа нов математички модел за кој веруваат дека ќе го подобри начинот на кој се предвидуваат земјотреси. Геолозите од центарот Лајл што...