vesti24.mk

Tag : депозити

ВЕСТИ ЕКОНОМИЈА

Македонските граѓани во банките се чуваат над 418 милијарди денари

admin
Македонските граѓаните во банките во земјава чуваат 418,644 милиони денари. Поголемиот дел од депозитите се на физички лица, а помал на корпоративниот сектор. Податоците на...