vesti24.mk

Tag : Детска порнографија

СВЕТ

Трагична приказна: Ги фотографирале своите деца на одмор, а не ни помислувале дека токму тие фотографии ќе им го загорчат животот

Ferad Aruc
Она што почнало како забавен семеен одмор, се претворило во вистинска ноќна мора. Лиса и Ентони Демари и своите три ќерки на возраст од 5,...