vesti24.mk

Tag : детски велосипеди

Uncategorized

За помал ризик од срцеви болести и рак возете велосипед

admin
Со редовното возење велосипед, речиси за 50% е помал ризикот од срцеви заболувања или рак. Ова го покажа 5 годишната студија од истражувањето кое вклучувало 250...