vesti24.mk

Tag : дефект

АВТОМОБИЛИ ЗАБАВА ТЕХНОЛОГИЈА

Се бара повлекување на 158.000 автомобили на „Тесла“ поради дефект

admin
Американските регулатори побараа од „Тесла“ да повлече 158.000 возила во САД поради дефект околу безбедноста. Властите нагласија дека дефектот е пронајден кај автомобилите на „Тесла...