vesti24.mk

Tag : Дејан Докиќ

ВЕСТИ

Доктор Докиќ: И да имате нула антитела по прележан коронавирус – заштитени сте!

admin
Пулмологот Дејан Докиќ во гостување на телевизија Канал 5 рече дека тој е апсолутно против давање антибиотик на ковид-пациенти и посочи дека лицата кои го...
ВЕСТИ

Доктор Шопова: Зарем Докиќ е најкомпетентен да дава информации за смртноста на пациентите со КОВИД 19 без образложение?

admin
Докторката Жаклина Шопова излезе со свое видување за изјавите на нејзиниот колега Докиќ. „Зарем професор Докиќ е најкомпетентен да дава информации за смртноста на пациентите...