vesti24.mk

Tag : Дејвид Брент Берг

Uncategorized

Исповед од секс култот од кој дел биле и холивудски ѕвезди: “Додека другите девојчиња учеа да четкаат заби, јас учев да задоволувам мажи”

Ferad Aruc
29-годишната Американка Дон Вотсон од самото раѓање била член на озлогласениот култ “Божји деца”, во кој своевремено биле и познатиот актер Хоаким Феникс и Рози...