vesti24.mk

Tag : Дејд Пол Истопијан

СВЕТ

Моментот кога пешачкиот мост се урнал во Мајами и убил 6 лица: Изграден е пред пет дена за шест часа, чинел 14,2 милиони долари

Ferad Aruc
Осум возила останале под урнатините и најмалку 10 лица биле префрлени во болница. Најмалку шест лица загинале при рушењето на 950 тони тешкиот пешачки мост...