vesti24.mk

Tag : диви пазари

ВЕСТИ

АХВ: Граѓаните за Бајрам да не купуваат месо од диви пазари, туку од одобрени месарници

admin
Агенцијата за храна и ветеринарство (АХВ) во пресрет на Курбан Бајрам апелира до граѓаните да не купуваат добиток од дивите пазари, туку месо за празникот...