vesti24.mk

Tag : дивоградба

ВЕСТИ

Почна уривањето на дивоградбата кај Мавровка, следете во живо

admin
Кај ТЦ Мавровска претпладнево почна уривањето на дивоградбата. Донесена е градежна механизација, а локацијата ја обезбедува полицијата. Уривањето го врши ЈП за Јавно претпријатие за...
ВЕСТИ

Истече рокот за уривање на дивоградбата кај Мавровка

admin
Истече рокот од 8 работни дена за пронаоѓање на инвеститорот на дивоградбата која што е во изградба пред Трговскиот центар Мавровка. Од општина Чаир за...