vesti24.mk

Tag : дигитални учебници

ВЕСТИ

Петкоска: Со избрзано носење на нефункционални закони на хартија тонеме како држава

admin
Со практиката на избрзано носење на нефункционални закони на хартија тонеме како држава затоа што кога политиката е над сè, сите шанси за напредок потонуваат!Законот...