vesti24.mk

Tag : Димитар Димитров

МАКЕДОНИЈА

Таткото на Никола Димитров: Раката да му се исуши на тој кој ќе стави потпис на најавената спогодба!

Ferad Aruc
Не, не, немојте веднаш авторот на овој текст да го обвинувате за оваа клетва. Зашто, таа не е негова, ниту, пак, помислил, а уште помалку...