vesti24.mk

Tag : димитар ковачевски

ВЕСТИ

„Ребаланс за повеќе пари за мебел и возила, за сметка на нови давачки за граѓаните“

admin
Ова е ребаланс за дополнително празнење на веќе празните џебови на граѓаните, за сметка на луксузирање на распашаната Влада. Ова е ребаланс со кој за...