vesti24.mk

Tag : Димитар Митрев

ВЕСТИ

Свечен собир по повод 100-годишнината од раѓањето на академик Димитар Митрев

admin
Македонската академија на науките и уметностите (МАНУ) денеска организира свечен собир по повод 100-годишнината од раѓањето на академик Димитар Митрев. Собирот ќе го отвори претседателот...