vesti24.mk

Tag : Димитар Поп Георгиев-Беровски

ВЕСТИ

„Алфа“: Дел од училиштата претесни за настава поради зголемен број ученици, од директорите молк

admin
Како сардини во конзерва, така дечињата од основното училиште „Димитар Поп Георгиев-Беровски“ од Скопје ја следат наставата, се пожалија родителите. Дел од нив пред камерата...