vesti24.mk

Tag : дислокација на клинички центар

МАКЕДОНИЈА

Нов клинички центар во Бардовци – на чии локации ќе се гради објектот?

Ferad Aruc
Владата одлучи. Клинички центар ќе се дислоцира – новиот објект ќе се гради населбата Бардовци, во близина на психијатриската болница. Неколку локации во Бардовци се...