vesti24.mk

Tag : дијализа

ЗАБАВА

Стручни лица предупредуваат: По коронавирусот доаѓа пандемија на посериозна болест

admin
Новиот коронавирус напаѓа бројни органи кај човекот, а Здружението за нефрологија на САД предупредува дека кај половина од пациентите со тешка клиничка слика наболеста, кои...