vesti24.mk

Tag : Дијана Ринго

ЖИВОТ

Носела корсет 23 часа дневно, погледнете го резултатот!

Ferad Aruc
39 годишната Дијана Ринго одлучила да се врати во форма после пораѓајот. Американката после третиот пораѓај ги изгубила своите бујни облини, па бидејќи била незадоволна...