vesti24.mk

Tag : Дмитриј Риболовјев

ЗАБАВА

ФОТО: Мегајахта на руски милијардер вредна 250 милиони долари се паркираше во Дубровник

admin
Мегајахтата „Ана“ вплови во Дубровник. „Дубровачки дневник“ наведува дека луксузната јахта е во сопственост на претседателот на фудбалскиот клуб Монако, Дмитриј Риболовјев. Јахтата е долга...