vesti24.mk

Tag : дно

ЕКОНОМИЈА МАКЕДОНИЈА

Македонија на дното на Европа и регионот по раст на БДП во првиот квартал, македонската економија пред катастрофа

admin
Според најновите податоци на Државен завод за статистика Македонија во првиот квартал има раст на БДП само од 0,1 %. Ова е катастрофално лош резултат...