vesti24.mk

Tag : докази

ВЕСТИ

Рочиште за 27-ми април: Нарушена е доверливоста на доказите, има индиции дека е можно некој да ги фалсификувал

admin
На денешното рочиште за т.н. организирање на настаните на 27-ми април вешто лице сведочеше за доказите за телефонски разговори кои ги понуди Вилма Рускоска, обвинител...