vesti24.mk

Tag : долгорочни последици

ЗАБАВА

Студија открива каков е ризикот од долгорочни последици кај нехоспитализираните од Ковид-19

admin
Пациентите со коронавирус кои не се хоспитализирани имаат мал ризик од сериозни, долгорочни ефекти од заразата, но кај нив е забележан поголем број посети на...
ЗАБАВА

Студија открива каков е ризикот од долгорочни последици кај нехоспитализираните од Ковид-19

admin
Пациентите со коронавирус кои не се хоспитализирани имаат мал ризик од сериозни, долгорочни ефекти од заразата, но кај нив е забележан поголем број посети на...