vesti24.mk

Tag : Долг од 16.000 евра

МАКЕДОНИЈА

„Убаво распрашај се кој сум јас“ – Габриел Бајрам за сопственоста на пералницата која должи 16.000 евра на ГТЦ

Ferad Aruc
Пералницата за возила во подрумот на скопски ГТЦ е место што предизвикува многу контроверзии. Бизнисот со миење автомобили, во времето кога државниот трговски центар беше...