vesti24.mk

Tag : Долина на кралевите

ЖИВОТ

Во Сибир пронајдена недопрена замрзната гробница – се смета дека во неа е погребано кралско семејство

Ferad Aruc
Ова подрачје го нарекуваат и сибирска “Долина на кралевите”, како што се нарекува и местото во Египет каде пред 500 години биле погребани фараони. Археолозите...