vesti24.mk

Tag : домаќинства

ВЕСТИ

Пристап на интернет од дома имаат 79,9 отсто од домаќинствата

admin
Во првото тримесечје од годинава, 79,9 проценти од домаќинствата имале пристап на интернет од дома. Учеството на домаќинствата со широкопојасен интернет според типот на населеното...