vesti24.mk

Tag : ДПТ

Uncategorized МАКЕДОНИЈА

Демократската партија на Турците со остра реакција зошто ја нема на Жан Моне

admin
Како Демократска партија на Турците во Македонија информираме дека ние како партија а и како Турска етничка заедница крајно сме загрижени поради тоа што на...