vesti24.mk

Tag : Драже Михајловиќ

Uncategorized

(ВИДЕО) СЕ СЕЌАВАТЕ ЛИ НА ОВА МОМЧЕ? – Цела држава го памети по она што го направи пред две години

admin
Пред две години, за време на постапката на рехабилитација на Драже Михајловиќ, на социјалните мрежи врвеа коментари во кои се расправало (повторно) за тоа дали...