vesti24.mk

Tag : дрвја Џошуа

ЗАБАВА

Дрвото Џошуа кое е на Земјата над 2,5 милиони години под закана од исчезнување

admin
Познатите калифорниски дрвја Џошуа наскоро може да бидат прогласени за загрозени, пишува Лонли Планет. Овие растенија, кои се на Земјата веќе 2,5 милиони години, може...