vesti24.mk

Tag : друштвени игри

ЗАБАВА

Не се само за забава: Друштвените игри одлично влијаат на работата на мозкот

admin
Друштвените игри како монопол, шах и асоцијации не се само изговор за да поминете цела вечер со друштвото затворени во соба, туку тие одлично влијаат...