vesti24.mk

Tag : дуп

ВЕСТИ

ВИДЕО: Тепачка на јавната презентација на ДУП-от за Трнодол, Жданец и Козле

admin
Неуспех и во вториот обид за одржување на јавна расправа по предлог-ДУП-от за Трнодол, Жданец и Козле организиран од Општина Карпош кој беше закажан за...