vesti24.mk

Tag : д-р Драган Даниловски

ВЕСТИ

Даниловски за одржување на изборите: Ако бројот биде вака со троцифрени цифри би било хазадерски ептен, рискантно

admin
Во „Само вистина„ Драган Даниловски посочи дека доколку вака продолжи бројката на новозаболени не би требало да има избори, ниту масовни настани. „Ако бројот биде...