vesti24.mk

Tag : Д-р Ленче Нелоска

ВЕСТИ

Нелоска: Нашиот здравствен систем е реално колабриран

admin
Нашиот здравствен систем е реално колабриран, само уште не сме свесни за тоа дека е колабриран здравствениот систем, нагласи Ленче Нелоска про своеото гостување во...