vesti24.mk

Tag : д-р Никола Пановски

ВЕСТИ

Пановски: Зимскиот распуст да се продолжи за две недели, треба да бидиме првите што ќе ги укиниме сертификатите

admin
Зимскиот распуст на учениците треба да се продолжи за две недели, а потоа децата да тргнат на училиште без маски, изјави проф. д-р Никола Пановски...