vesti24.mk

Tag : Еве каква одмазда и приредил на денот на свадбата

ЗАБАВА

Дознал дека вереницата го изневерува: Еве каква одмазда и приредил на денот на свадбата! (Видео)

Ferad Aruc
Свадбата  е еден од најубавите денови за кој многумина сонуваат целиот свој живот. Оваа свадба е посебна и сигурно ќе бде запаметена од сите присутни...