vesti24.mk

Tag : еврејка

ЗАБАВА

Роднина на Хитлер се вљубил во Еврејка

admin
Американец, далечен роднина на Хитлер се вљубил во Еврејка, но врската не успеала, кога таа ја дознала семејната историја. Браќата Александер, Брајан и Луис Стјуарт-Хјустон...