vesti24.mk

Tag : еврзони

ВЕСТИ

Затворен и ГП „Стар Дојран“, влез и излез во Грција само од ГП „Богородица“

admin
Министерството за внатрешни работи  ги  известува граѓаните дека до граничната служба на граничниот премин „ Стар Дојран“ од страна на грчката гранична служба од граничниот...