vesti24.mk

Tag : Европска банка за обнова и развој

МАКЕДОНИЈА

Пуштен во употреба автопатот Демир Капија – Смоквица со свечена церемонија

Ferad Aruc
На свечена церемонија денеска напладне е пуштена во употреба автопатската делница Демир Капија – Смоквица, последниот дел од Коридорот 10 низ Македонија. Станува збор за...