vesti24.mk

Tag : Егзистенција

ЖИВОТ

Борба за гола егзистенција: Македонци во потрага по работа со бугарски пасош

Ferad Aruc
Бугарското државјанство му ги отворила европските порти на Александар Малденовски.Откако го земал пасошот заминал за Шведска, но се вратил во Македонија. „Бев решен да заминам...