vesti24.mk

Tag : едноставен трик

СВЕТ

Малта печали луди пари од руските богати луѓе со едноставен трик

Ferad Aruc
Во последните 3 години десетици руски бизнисмени и членови на нивните семејства добиле државјанство на Малта. Ова се наведува во информациите објавени на веб-страницата на...