vesti24.mk

Tag : еко ковчег

ЗАБАВА

Мртовечки ковчег којшто на еколошки начин ги разградува останките на покојниот- од цената ќе ви се заврти во умот

admin
И кога ќе почине, се чини, човекот може да придонесе за еколошки поздрава животна околина… Еден пронаоѓач-иноватор од Холандија осмисли екоковчег којшто во себе содржи...