vesti24.mk

Tag : електричен

ЗАБАВА ТЕХНОЛОГИЈА

Студенти измислија градски систем на електрични велосипеди кои ќе го прочистуваат воздухот со филтри

admin
„ГЕТ е систем од велосипед, станица и желба за чист воздух“ Основата на нивната иницијатива е на граѓаните да им се понуди нова услуга, која...