vesti24.mk

Tag : електронски пораки

ЗАБАВА ТЕХНОЛОГИЈА

Ова се 5-те најиритирачки фрази во електронските пораки

admin
Компанијата „Адоуб“ спроведе социолошко истражување околу тоа кои фрази во електронските пораки намногу ги нервираат примателите, во коешто учествувале над илјада Американци. За една четвртина од...