vesti24.mk

Tag : Електронско плаќање

МАКЕДОНИЈА

Општина Гостивар, воведува електронското плаќање на комунални такси

Ferad Aruc
Од денес, вo Центарот за општински услуги при Општина Гостивар, почна да се спроведува електронска наплата на општински даноци за разни барања. Воведувањето на плаќање...