vesti24.mk

Tag : елктрична енергија

ВЕСТИ

Организацијата на потрошувачите на Македонија е против покачување на електричната енергија од 7,4 проценти

admin
Организацијата на потрошувачите на Македонија (ОПМ) е против покачувањето на електричната енергија од 7,4 проценти која ја утврди Регулаторната Комисија за енергетика и водни услуги,...