vesti24.mk

Tag : епидемиолошка анкета

ВЕСТИ

Итно спроведување на епидемиолошка анкета со најблиското семејство на Амди Бајрам, кај кого постмортем е утврдено присуство на Ковид-19

admin
Министерството за здравство вечерва информира дека откако кај починатиот Амди Бајрам постмортем е утврдено дека истиот бил позитивен на Ковид-19, Центарот за јавно здравје-Скопје ги...