vesti24.mk

Tag : Еразмус плус

ВЕСТИ

Наводниот борец против корупција Лидија Димова дели пари од европски образовни програми на фризери

admin
Скопско фризерско студио лоцирано во Аеродром, изминативе три години добивало грантови од над 270.000 евра преку програмата „Еразмус+“, која ја спроведува Националната агенција за европски...